مراسم عروسی در بندر عباس
برگزاری مراسم عروسی یکی از خاصترین اتفاقهای زندگی هر شخصی میباشد که ویژگیهای خاص خودش را دارد و امروزه همه افراد در تلاش هستند که مراسم عقد و ازدواج مدرن و لاکچریتری نسبت به دوستان و آشنایان خود داشته باشند. ما در خدمات مجالس و تشریفات مجالس لوکس لشکری به سلیقه و دغدغه شما عزیزان احترام و ارج نهادهایم و با ارائه بهترین خدمات در راستای خواسته و سلایق شما عزیزان فعالیت میکنیم. به دلیل موقعیتهای جغرافیایی زیاد و متنوع در کشورعزیزمان، آداب و رسوم متفاوتی نیز در سرتاسر کشورمان وجود دارد که هرکدام رسم و رسوم خاصی را دارا هستند. توجه به این آداب و رسومها نشان از فرهنگ غنی کشور ماست و ما در این مقاله سعی بر آن داشته ایم که ازدواج و مراسم عروسی در بندر عباس را مورد بررسی قرار دهیم و با فرهنگ و آیینهای سنتی این خطه از ایران عزیزمان آشنا شویم. با تشریفات عروسی و تشریفات لوکس لشکری همراه باشید.
آداب مراسم عروسی در بندر عباس
مردم جنوب و بندرعباس همانگونه که بسیارخونگرم و مهربان میباشند، در برگزاری مراسم ازدواج نیز بسیار محتاط بوده و از هزینههای سنگین و بیجهت خودداری میکنند تا عروس و داماد در ابتدای زندگی مشترکشان دچار هزینههای سنگین نشوند.
پس از برگزاری جلسات و صحبتهای مهم درباره شرایط و ضوابط ازدواج مراسم عقد انجام میشود. مردم بندرعباس نیز به مانند مردم خراسان بر این باور هستند که هنگام قرائت خطبه عقد باید دکمههای لباس عروس و داماد بسته نباشد و تاپایان قرائت خطبه دکمهها به حالت گشوده یمانند. بازمانده دکمهها به این جهت است که هیچ گاه گره و مشکلی در زندگی مشترک و زناشویی زوجین پیش نیاید.
آداب ازدواج در بندر عباس
در بندرعباس بین عقد و عروسی یک شب فاصله لحاظ میشود. در مراسم عروسی نیز همه از لباسهای رنگی و محلی استفاده میکنند و به رقصهای محلی و شادی و هلهله میپردازند. در بندرعباس رسم میباشد که روز عروسی زنان فامیل از خانه داماد شادی کنان به خانه اقوام رفته و همه را به جشن عروسی دعوت کنند و این گردش تا زمانی ادامه مییابد که به خانه تمامی اقوام سربزنند. بعد از جمع شدن همه اقوام در منزل داماد، داماد شروع به آماده کردن هدایا و پارچههایی که برای عروس تهیه و خریداری کرده اند پرداخته و شادی کنان همراه با آوازهای سنتی و بندری و ساز و کرنا و دهل راهی خانه عروس میشوند.
مراسم ازدواج
وقتی داماد همراه اقوام به به منزل عروس رسیدند، هدایا را تقدیم کرده و هریک از آشنایان داماد یکی از پارچهها را برداشته تا برای عروس لباسهای مناسب بدوزند. سپس دست و پای عروس را حنا گذاشته و ترانههایی که از قدیم مرسوم بوده میخوانند و به رقص و پای کوبی میپردازند.
در آخر مراسم عروس را به حمام برده و برای رفتن به حجله آماده میکنند. اتاقی از خانه عروس را با پارچههای رنگارنگ مزین کرده و آماده ورود عروس میکنند.
همچنین مردان نیز داماد را به حمام برده و لباسهای تمیز و نو میپوشانند و پسر کوچک و معصومی را در مقابل داماد مینشانند تا اولین فرزند داماد پسر شود. در سینی بزرگی برای داماد هدایایی جمع میکنند وهرکس متناسب با اقتضای خودش هدیهای به داماد میدهد و داماد را به خانه پدری میبرند. داماد از پدرش تقاضای انعام کرده و از مادر خود میخواهد که شیرش را بر اوحلال کند و خانواده اش آرزوی خوشبختی و سعادت برای او میکنند. سپس داماد به منزل عروس رفته و سرآخر بزرگترهای مجلس داماد را نیز راهی رفتن به حجله میکنند.
فرهنگ ایرانی پر از جذابیتهای خاص میباشد و ما در تشریفات و تشریفات عروسی لشکری به کلیه رسومات شما احترام گذاشته و از آنها استقبال میکنیم. برای اطلاع از سالنها و باغ و باغ تالارهای لوکس تشریفات مجالس و خدمات عروسی لشکری با ما تماس بگیرید.
بدون دیدگاه